Επιστρέφουμε στις τάξεις – Μένουμε ασφαλείς!

Αγαπητοί μαθητές και γονείς.

Εύχομαι αυτό το μήνυμα να σας βρίσκει όλους υγιείς!

Βεβαίως καταλαβαίνουμε ότι οι προηγούμενες μέρες ήταν λίγο ασυνήθιστες και αποτέλεσαν μια πρόκληση για όλους μας. Η νέα πραγματικότητα που βιώνουμε, μπορεί να είναι κάπως διαφορετική από εκείνη πριν από την 10η Μαρτίου, οφείλουμε όμως να προσαρμοστούμε για το καλό και την υγεία όλων μας.

Πρέπει να μάθουμε να ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής και πρόληψης για τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Η υγεία δεν είναι παιχνίδι, είναι το σημαντικότερο αγαθό για κάθε ηλικία.

Εμείς είμαστε έτοιμοι για να επιστρέψουμε στις τάξεις μας τη Δευτέρα 18η Μαΐου για τα μεγαλύτερα παιδιά και να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα όπως ήταν και πριν, με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις για τις οποίες θα ενημερωθείτε προσωπικά.

Τα μαθήματα για τις μικρότερες ηλικίες θα διεξάγονται διαδικτυακά για όσους είναι εφικτό και στις τάξεις των αρχαρίων (μαθητές a’ juniors, ab’ juniors & b’ juniors) θα γίνουν δια ζώσης μαθήματα μόλις επιτραπεί να συμμετέχουν σε ομαδικά τμήματα.

Έχουμε λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στο κέντρα μας (νέα διάταξη αιθουσών, αντισηπτικά σε κάθε χώρο, έχει ήδη γίνει γενική απολύμανση όλων των χώρων, κλπ), καθώς επίσης έχουμε εξοπλιστεί κατάλληλα για τη δυνατότητα παροχής διαδικτυακών μαθημάτων.

Ελπίζουμε και με την δική σας βοήθεια και κατανόηση η σχολική χρονιά θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί με επιτυχία και πάνω από όλα ασφάλεια για όλους μας. Τόσο προσωπικά, όσο και όλοι οι συνεργάτες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Λαμπράκη, είμαστε δίπλα σας για να λύσουμε κάθε απορία και να συνεργαστούμε εποικοδομητικά για το καλό των παιδιών μας.

Καλή δύναμη και ασφαλή επάνοδο στα θρανία!

Με εκτίμηση Ειρήνη Λαμπράκη – Μαρώ Φασουλάκη